Inloopavond voor Kanaalpark De Heerlijckheid Budschop

BUDSCHOP – Via Gemeente Nederweert- Benieuwd naar de plannen voor het nieuwe kanaalpark? Kom dan een kijkje nemen op maandag 18 september in de kerk van Budschop. Aan de zijde Budschop zijn we met bewoners en belanghebbenden gestart met het uitwerken van de plannen. Op basis van ideeën en wensen die zijn aangedragen, is een eerste schetsontwerp gemaakt door Buro Lubbers.

Om 19.00 uur presenteren we in het kort het schetsontwerp voor de nieuwe inrichting van kanaalpark De Heerlijckheid Budschop. Daarna is er tot 21.00 uur de gelegenheid om binnen te lopen en de plannen te bekijken.

De gemeente wil een park aanleggen dat voldoet aan de behoeften van de bewoners en gebruikers. Hier komen we echter alleen achter als u actief meedoet in het ontwerpproces. Tijdens deze avond willen we u dan ook vragen om met ons mee te denken. Hoe we dit gaan doen, leest u volgende week in een uitgebreider artikel.

Via www.nederweert.nl

Vorig artikelHuiskamer SJG Weert maakt kans op landelijke prijs
Volgend artikelNieuwe gebouw Waterschap Limburg feestelijk geopend