Coördinatieregeling voor ontwikkeling logistieke campus op Kampershoek 2.0

WEERT – Zoals bekend wil Groep Heylen een distributiecentrum ontwikkelen op bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert. Op 14 juni is daartoe een erfpachtovereenkomst gesloten voor een bouwperceel van zo’n 19 hectare. Om de snelheid erin te houden, heeft de gemeente Weert een coördinatieregeling verleend.

Door de coördinatieregeling worden verschillende procedures tegelijkertijd doorlopen: de procedure tot herziening van het bestemmingsplan en het bouwplan. Ook eventueel nog andere benodigde vergunning, ontheffingen en toestemmingen kunnen hieraan gekoppeld worden.

Groep Heylen
Groep Heylen is een Belgische industriële holding met wortels in Herentals, ten oosten van Antwerpen. Groep Heylen kiest voor Weert vanwege de strategische ligging: zowel logistiek gezien als vanuit het oogpunt van arbeidspotentieel.

Vorig artikelVuurwapen en harddrugs in beslag genomen.
Volgend artikelAanhanger gestolen in Leveroy