Militaire (landmacht) oefeningen en nachtvluchten in Weert en Budel

F-16 vluchten van NAVO-luchtmachtbasis Kleine-Brogel

WEERT | BUDEL – Er vinden militaire oefeningen plaats van de Koninklijke Landmacht van 11 t/m 15 september op en rond Militair Oefenterrein Weerter-heide (Weert, Budel). Aan deze oefening nemen 30 personen deel en de oefening wordt ondersteund door 4 militaire wielvoertuigen.

Vliegbasis Kleine-Brogel
Vanaf maandag 4 september gaan opnieuw nachtvluchten plaatsvinden vanaf de Belgische Vliegbasis Kleine-Brogel. Vanaf 1 september tot 31 oktober wordt er op werkdagen gevlogen tussen 8.00 en 17.30 uur, op maandag en dinsdag mogelijk met avondvluchten tot 0.00 uur. Er kan een nachtvlucht plaatsvinden op woensdagen.

Vorig artikelOnjuiste berichtgeving in dagblad ‘De Limburger’ volgens gemeente Weert
Volgend artikelGeen vergunning voor uitbreiding supermarkt Lambertushof