Weekend zaterdag veteranen Eindse Boys

NEDERWEERT-EIND – Mede door de prima weersomstandigheden kunnen de zaterdag veteranen van Eindse Boys terugkijken op een zeer geslaagd jubileumweekend. Het 50 jarig jubileum werd gevierd en kreeg extra cachet door de aanwezigheid van de Alte Herren van TuS Ahrbach. Het was tevens het 35e jaar van de uitwisseling met de vereniging, welke al vanaf 1982 in stand wordt gehouden.

Na de ontvangst van de gasten op zaterdagmiddag werd de traditionele interland gespeeld, helaas moest de beker na een 4-1 nederlaag meegegeven worden naar het Westerwald. Uiteraard werd er niet lang om getreurd en de nederlaag verwerkt met een koel glas bier en een heerlijke barbecue. Het jubileum van de veteranen werd ingepast in het seizoensopeningsfeest van Eindse Boys en daar was het gezellig. Opvallend veel jeugdige leden waren aanwezig en ook zij wisten net als de ouderen de 60 & 70tees band Chewy & The Locals te waarderen. Tot in de kleine uurtjes werd gefeest waarna de volgende dag een bezoek werd gebracht aan Eynderhoof. Velen, waaronder diverse TuS Ahrbach leden moesten even bekomen, waarna de gidsen van Eynderhoof een kundige rondleiding verzorgden. Men was zeer onder de indruk van het museum en de manier waarop de vele vrijwilligers het draaiende houden. Na de middag werd het weekend afgesloten met een gezamenlijk buffet bij hoofdsponsor Café-zaal Bi-j Lenie.

Nadat de duitse gasten afscheid hadden genomen, kon de balans opgemaakt worden. Het waren twee fantastische dagen geweest, welke alleen maar mogelijk waren door de inzet van velen. Het geeft ook aan dat de zaterdag veteranen een hechte groep is, waarvan er velen, naast het voetbal, nog veel toegevoegde waarde hebben voor Eindse Boys. Het is daarom ook te hopen dat het lukt om wat extra jongere leden aan te trekken, zodat men een wat breder kader heeft. Mocht je interesse hebben om op zaterdag om plm. 17.00 uur te voetballen, dan ben je van harte welkom bij de zaterdag veteranen van Eindse Boys. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van Eindse Boys.

Klik hier voor het fotoverslag van het weekend.

Via www.eindseboys.nl 

Vorig artikel5 september 1619: De Blauwe Handt
Volgend artikelRestauratiewerkzaamheden liggen op schema