Inbraken in buitengebied Ospel/Ospeldijk

OSPEL/OSPELDIJK – Via politie- De laatste weken zijn er in het buitengebied van de gemeente Nederweert meerdere inbraken geweest in schuren en loodsen. Zorg dat de schuren/garages/loodsen afgesloten zijn en zorg voor voldoende verlichting.

Wanneer je verdachte personen of voertuigen ziet neem dan contact op met de Politie via 0900-8844 of bij heterdaad 112. De politie gaat de komende week extra toezicht houden in de buitengebieden.Bij vragen stel ze gerust.

Lees hier over de inbraken aan de Lochtstraat

Lees hier over de inbraken aan de Meijelsedijk

Lees hier over de inbraken aan de Beelenstraat

Vorig artikelWerkgeversverenigingen uit Euregio Maas-Rijn presenteren ‘SWE Euregiolocator’
Volgend artikelGeen vergunning voor uitbreiding supermarkt Lambertushof