Tijdelijke verkeersmaatregelen in Haelen

HAELEN – Op zondag 17 september 2017 worden diverse activiteiten georganiseerd rond het Limburgs Damesschuttersfeest van Drumband Schutterij St. Agatha te Haelen. Vanwege de schietwedstrijden is het noodzakelijk een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen in verband met de (verkeers)veiligheid.

Een gedeelte van het bosgebied achter de Grote Kampweg/Speckerweg wordt tijdelijk afgesloten voor al het verkeer, inclusief voetgangers.

Afsluiting
De afsluiting vindt plaats op zondag 17 september 2017 vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag 15 september 2017 vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur of zoveel eerder of later als noodzakelijk wordt geacht. Tevens trekt op zondag 17 september 2017 een optocht door Haelen. De optocht gaat over de Grote Kampweg, Dovenetel, Dopheide, Van den Boetzelaarstraat, In de Bremmen, Van Loonstraat en de Keverbergstraat. Deze wegen worden tijdelijk afgesloten door inzet van verkeersregelaars.

Vorig artikelMerefeldia 6 wint eerste bekerwedstrijd met 1-3
Volgend artikelVoetbalderby in Nederweert-Eind