Merefeldia 6 wint eerste bekerwedstrijd met 1-3

NEDERWEERT – Via Merefeldia 6 – “Omdat dit de eerste wedstrijd was van het seizoen, wil ik sommige fouten nog door de vingers zien. Ook al zijn de punten mee terug genomen naar Sportpark De Bengele, kunnen ze toch een conditietraining verwachten” aldus trainer B. Thijssen.

“Mijn dank gaat uit naar de dames van korfbalvereniging Someren-heide. Zonder hun aanwezigheid zouden mijn mannen niet zo scherp aan de wedstrijd zijn begonnen” aldus leider H. Vaes.

Bijzonderheden:
– M. Van Aert speelde vandaag tegen zijn oude club. Hij beloofde M6 bij winst, 2 pitchers bier. Michel, bedankt!

– D. Pellemans wist met zijn tweede doelpunt de kruising te vinden vanuit een vrije trap vanaf de 16 meter.

– D. Driessen heeft de gehele wedstrijd gespeelt met een ‘like’ voor Merefeldia 6.

– M. Bensen speelde zijn debuut maar kreeg tijdens zijn counter over de linkerflank kramp aan zijn rechterkuit. Waardoor hij via een combinatie van een flikflak/radslag tot stilstand kwam buiten de zijlijn.

– P. Vaes meende de avond van te voren zich te kunnen afmelden met het excuse “ik heb vanuit diep aan de waterkant naar Nederweert gelopen, ik heb genoeg gesport dit weekend’. Echter tollereerde M6 dit niet, en haalde dhr. Vaes op.

– M. Tullemans beter bekend als ‘Hooks’ speelde ook zijn debuut wedstrijd bij M6, echter na 3 minuten kwam hij erachter dat zijn conditie het niet meer aankon. Hij was er nog zo van overtuigd dat zijn workout na de biercantus van Nederweert zijn vruchten had afgeworpen maar helaas kwam hij bedrogen uit.

1 – 0 SVSH
1 – 1 D. Pellemans
1 – 2 D. Pellemans
1 – 3 N. Stienen

www.merefeldia.nl

Vorig artikelSuccesvolle Pop Up Galerie Nederweert loopt door t/m 14 oktober
Volgend artikelTijdelijke verkeersmaatregelen in Haelen