Koningsschieten bij schutterij St.Sebastianus

LAAR – Op zondag 10 september gaat schutterij het schiet seizoen officieel afsluiten. De leden van de schutterij gaan dan strijden om de titel van schutterskoning 2018. Nieuw is dat we dit jaar iedereen uitnodigen om deel te nemen aan dit koningsschieten. Er is een aparte koningsvogel voor donateurs waar op geschoten kan worden. De winnaar krijgt een blijvende trofee en mag zich een jaar lang DORPSKONING(IN) noemen !

Koningsschieten en donateurschieten

Ook mag de Dorpskonin(in) een jaar lang mee met alle activiteiten van de schutterij en zelfs meeschieten op de schuttersfeesten (maar dit is geen verplichting).  Daarnaast worden onder de deelnemers nog diverse mooie prijzen verloot.
Deelname is voor iedereen mogelijk van 16 jaar en ouder als je een donateurkaart hebt. Deze is ook aan de schietboom verkrijgbaar voor € 2,00.

De Vrienden van St.Sebastianus kunnen gratis deelnemen.
De jeugdleden tot 16 jaar schieten met de windbuks op een eigen vogel om de titel van jeugdkoning.
Dus iedereen is van harte welkom op zondag 10 september om 14:00 uur bij de Hout bempt aan de Rietstraat op Laar.

Vorig artikel2 september 1990: Maaike Caelers geboren
Volgend artikelVernieuwingen bij RKSVO