Doorzoekingen in woningen in verband met drugs

LIMBURG – De politie – onder leiding van een Rechter Commissaris – doorzocht vrijdag 1 september drie woningen op een woonwagenkamp aan de Julianaweg in Stein. Ook vinden doorzoekingen in een pand in Beek (L) en in een pand in Elsloo (L) plaats.

Defensie assisteert politie bij doorzoekingen woningen

Aanhoudingen
Tot nu toe werden er in totaal 10 mannen in de leeftijd van 17 tot 60 jaar aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen, witwassen en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Vijf personen werden op het woonwagenkamp aangehouden. De andere vijf personen op andere locaties.

Samenwerking
Bij deze actie worst– naast Defensie – samengewerkt met de Belastingdienst en de gemeente Stein. De Belastingdienst zal aanslagen opleggen en vermogensbestanddelen in beslag nemen en waar mogelijk afvoeren.

Er wordt nog een tweede bericht gecommuniceerd, wanneer duidelijk is wat er is aangetroffen.

Vorig artikelVernieuwingen bij RKSVO
Volgend artikelDag van de Lambertustoren