Vijfde editie van ‘Diep aan de waterkant’

WEERT – Ooit begonnen als een uit de kluiten gewassen tuinfeest, nu het meest intieme house en techno concept van Weert en omstreken. Diep organiseert evenementen op unieke locaties met zowel bezoekers als dj’s uit binnen- en buitenland. Diep richt zich naast de muziek op het verduurzamen van evenementen en legt verbindingen met culturele en creatieve initiatieven uit de regio.

Zaterdag 2 september is het weer zover. Voor het vijfde jaar op rij nemen wij jullie mee naar de waterkant, tussen de bomen, pal naast de IJzerenman. Omdat wij dit jaar ons vijfjarig bestaan vieren doen we er een schepje bovenop en zal het jullie aan niets ontbreken!

Line up
De Sluwe Vos
Carlos Valdes
Tsepo
Marc Creemers (NL) b2b TrashCan
Merdeka b2b TNTUS
Jef Hecker

Voor tickets en info vind je op de website van Diep Events.

 

Vorig artikelBevolkingsonderzoek borstkanker in Weert
Volgend artikel6e editie Rotary-Gotcha Filmavond opbrengst voor Mantelzorgconcert