Sabrina Stultiens kijkt uit naar ‘thuiswedstrijd’

MEIJEL/WEERT – Sabrina Stultiens uit Meijel kijkt uit naar de vierde etappe op vrijdag met een etappe rond Meijel, het dorp waar ze is opgegroeid en over een parcours door haar eigen trainingsgebied. Zij zal rond half 4 door haar dorpje Meijel koersen. 

Finish Boels Ladies Tour in Weert

Sabrina rijdt voor Team Sunweb.  Bij de ca. 120 deelneemsters zijn ook bekende wielrensters, zoals Anna van der Breggen, Chantal Blaak, Ellen van Dijk, Kirsten Wild en Annemiek van Vleuten.

Weert is etappeplaats van de Boels Ladies Tour, dé internationale wielerwedstrijd voor vrouwen door Nederland (UCI Women’s WorldTour). Op vrijdag 1 september 2017 finisht de tour in Weert en op zaterdag 2 september vertrekt de volgende etappe vanuit Stramproy.

Parcours
De eerste rensters van de Tour rond 16.00 uur in Weert aan. Zij fietsen daarna nog enkele rondes op een parcours van 8,4 km. met eindpunt aan de Wilhelminasingel. Die route gaat vanaf de Wilhelminasingel over de Driesveldlaan, Parallelweg, Louis Regoutstraat, Kerkstraat, Keulerstraat, Parklaan, Diesterbaan, IJzerenmanweg, Voorhoeveweg, Kazernelaan, Industriekade, Energiestraat, Beekpoort en Wilhelminasingel.

Lees hier het eerder verschenen artikel met meer informatie >>

Vorig artikelGerard Heesterbeek viert zijn gouden priesterfeest
Volgend artikelPolitie neemt partij drugs in beslag