Politie onderzoekt ramkraak Roermond

ROERMOND – De politie is op zoek naar getuigen van een ramkraak in een winkel aan de Julianalaan in de nacht van donderdag op vrijdag. Rond 01.15 uur reed een auto met de achterkant tegen de gevel van de winkel om zo de deur te vernielen. Bij de ramkraak werden mobiele telefoons buitgemaakt.

Een getuige zag twee mannen korte tijd later instappen en wegrijden. Rond 1.25 uur trof een politiepatrouille een BMW aan met schade aan de achterkant op de Rijksweg in Baexem. De agenten zagen op dat moment een persoon bij de auto. Hij wist te voet te ontkomen in de richting van de Tramweg. In de buurt is met een speurhond gezocht maar er werd niemand aangetroffen.

De auto die 31 augustus was gestolen in Deurne, is voor nader onderzoek in beslag genomen. De politie is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie hebben. Tips kunnen worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900-8844 of geheel anoniem via 0800-7000.

Vorig artikelShurell Wilson begint vol vertrouwen bij Eindse Boys
Volgend artikelBevolkingsonderzoek borstkanker in Weert