Politie neemt partij drugs in beslag

ECHT – Door de politie van Echt werd donderdag 31 augustus een inval gedaan aan de Voltaweg te Echt. De politie ging een kijkje nemen naar aanleiding van anonieme melding en trof na het betreden van het bedrijf drie personen aan. Tevens trof men een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen aan.

In het bedrijf werd 767 gram hasj, 254 gram hennep en 1350 gram henneptakken aangetroffen. Ook werden er een aantal auto’s aangetroffen.

Tevens vond de politie een aantal in “aanbouw “ zijnde ruimten die kennelijk bedoeld waren voor het opstarten van een professionele hennepkwekerij alsmede zeer grote hoeveelheid verpakkingsmaterialen en koolstof filters.

De drie verdachten zijn ingesloten. Op dit moment loopt het onderzoek nog.

Vorig artikelSabrina Stultiens kijkt uit naar ‘thuiswedstrijd’
Volgend artikel1 september 1940: Blijft in huis