Laatste 2 varianten Randweg Nederweert van tafel

NEDERWEERT – Vandaag meldt 1Limburg.nl: De kans is groot dat er helemaal opnieuw wordt begonnen met de aanpak van de verkeersproblemen op de N266 bij Nederweert. Daarmee verdwijnen de overgebleven twee varianten in ieder geval voorlopig van tafel.

Een voorstel van de SP daarover lijkt te kunnen rekenen op de steun van een kleine meerderheid van PVV, GroenLinks en de VVD. De andere partijen kunnen zich wel vinden in de voorgestelde uitwerking van twee varianten: de aanleg van een randweg of het aanpakken van de knelpunten op de huidige N266.
Tunnelvisie

Maar volgens SP-fractievoorzitter Bram Schaminée is inmiddels sprake van een tunnelvisie en een patstelling. Daarom pleitte hij voor het stoppen van het huidige proces en een ‘eerlijker’ aanpak waarbij wordt gekeken naar de hele regio. De 10 miljoen euro die de provincie nu voor de N266 heeft gereserveerd, moet beschikbaar blijven.
Miljoenen

Lees hier >> verder bij de bron www.1limburg.nl 

Vorig artikelAfscheid burgemeester Vermue op dinsdagavond 26 september
Volgend artikelBoels Ladies Tour (foto’s)