6e editie Rotary-Gotcha Filmavond opbrengst voor Mantelzorgconcert

WEERT – Op woensdag 20 september aanstaande organiseert Rotary Weert voor de zesde keer de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema. Dit jaar staat de komische film Going in style op het programma met de steracteurs Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin.

De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan het Mantelzorgconcert door Harmonie St. Joseph Weert-Zuid eind oktober. Going in Style is exclusief op 20 september in de Gotcha te zien. De avond is voor iedereen toegankelijk die een leuke film wilt zien én tegelijk een goed doel wilt ondersteunen. Entreekaarten zijn voor € 25,00 per kaart te koop aan de kassa van de Gotcha. Van iedere verkochte kaart gaat € 10,00 rechtstreeks naar de harmonie voor het mogelijk maken van het Mantelzorgconcert. De entreekaart geeft toegang tot de voorontvangst met aperitief, de film en de gezellige nazit met hapjes. De voorontvangst is vanaf 19.30 uur via een rode loper en de film begint om 20.00 uur.

Going in Style gaat over drie mannen die hun pensioen in rook zien opgaan als een bank de kraan dichtdraait door de crisis. Wanhopig als ze zijn, zien ze geen andere oplossing dan de schuldige bank te beroven om zo voor hun families te kunnen blijven zorgen. De mannen hebben echter geen ervaring met berovingen en pistolen.

De organisatie van deze avond is in handen van Rotary club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema. Rotary club Weert is onderdeel van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat onder meer een goede onderlinge verstandhouding en vrede nastreeft door een wereldomvattende kameraadschap van mensen. Meer informatie over het Mantelzorgconcert op 29 oktober in het Franciscus Huis kunt u vinden op www.harmonieweertzuid.nl en over Rotary Weert op www.rotary.nl/weert

Vorig artikelVijfde editie van ‘Diep aan de waterkant’
Volgend artikelVandaag finish Boels Ladies Tour in Weert