Zangeres Maan van The Voice of Holland bezoekt College Weert

WEERT – In het kader van de introductie van VWO-5 en VWO-6 vond op woensdag 30 augustus op Het College Weert een bijzondere College Tour plaats. Speciale gast is zangeres Maan (The Voice of Holland).

Onder leiding van gastheer en docent dhr. Maas kregen de leerlingen, net als in het tv-programma, de kans om haar vragen te stellen. Natuurlijk gaf Maan ook een spetterend optreden! En nam ze de tijd om nog even een praatje te maken met de leerlingen en op de foto te gaan. Het was een fantastische aftrap van het nieuwe schooljaar!

Maan is een Nederlands zangeres die in 2016 het zesde seizoen van The voice of Holland won. De single Perfect World, geproduceerd door Hardwell, kwam in februari 2016 binnen in de Top 40. Op 1 april 2016 ontving Maan een gouden plaat voor die single uit handen van DJ Hardwell. Die dag verscheen ook haar tweede single Ride It. Die single haalde de hitparade én werd ook een Gouden Plaat.

 

BRONHet College
Vorig artikelGratis introductieles Qi gong 20 sept Bibliocenter Weert
Volgend artikelEerstejaars College Weert maken flashmob