Gratis introductieles Qi gong 20 sept Bibliocenter Weert

WEERT – Gratis introductieles Qi gong 20 sept Bibliocenter Weert
Heb je weer nieuwe energie opgedaan in de vakantie en wil je dat gevoel vasthouden? Maak in een proefles kennis met de Chinese bewegingsleer Qi gong, op 20 september bij Bibliocenter Weert. Qi gong laat je energie goed stromen. Hierbij zijn je lichaam, je ademhaling en je focus belangrijk. Het in beweging blijven, zorgt ervoor dat er geen knoop of stagnatie in je energiehuishouding ontstaat. Je zelfherstellend vermogen wordt sterker, je voelt je ontspannen met een glimlach van buiten en van binnen.

Karin Beerens, docente bij de Midden-Limburgse Volksuniversiteit, geeft de workshop op woensdag 20 september van 19. 00 tot 20.00 uur. Deelname gratis. Aanmelden op www.bibliocenter.nl . Het adres van de bibliotheek is Wilhelminasingel 250 in Weert.
Op 2 oktober start de Midden-Limburgse Volksuniversiteit een cursus Qi Gong van 8 lessen bij Bibliocenter Weert. Leden van Bibliocenter ontvangen € 5,- korting.

Vorig artikelOndernemersvereniging Bizz ‘Cu bezoekt ’t Slakkenhuys
Volgend artikelZangeres Maan van The Voice of Holland bezoekt College Weert