Airwish Festival in Roermond weer een succes

ROERMOND – Op  25, 26 en 27 augustus vond het jaarlijkse gratis Airwish festival plaats.  De Stichting Exciting Dreams die in 2010 werd opgericht heeft als doel het verwezenlijken van dromen. Voor iemand net dat ene duwtje in de rug te geven om even of voor langere tijd tot een positievere gemoedstoestand te komen. 

Tijdens het laatste weekend van de zomervakantie was het weer tijd om ernstig zieke en gehandicapte kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Maar niet alleen deze kinderen waren welkom. Ieder jaar is het weer een groot gezinsfeest waar voor iedereen wat georganiseerd wordt dus of je nu een beperking hebt of niet. Airwish is het grootste helikopter evenement van Nederland. Maar behalve helikopters was er nog veel meer te beleven. Wereld DJ’s als Deepend, DJ Kicken of DJ Admin traden vrijdag op.  Vele grote namen uit de Limburgse artiestenwereld traden op zaterdag en zondag op. Gave auto’s en motoren, Disney figuren, springkussens, kinderschminken, de reddingsbrigade, brandweer en de wens-ambulance.

Ook het levend tafelvoetbal zorgde weer voor veel hilariteit.  Hoofddoel bleef en blijft echter het bezorgen van een onvergetelijke dag voor bijzondere kinderen. De kinderen die uitgeloot worden, werden weer extra in de watten gelegd.

Foto’s via www.excitingdreams.nl

Vorig artikelEerstejaars College Weert maken flashmob
Volgend artikelFOTOWEDSTRIJD MET RICK STRANDBAL