10 editie Kernenomloop in Echt 2017

ECHT – Aanstaande zondag 3 september is het weer zover. Dan vindt in en rondom Echt de 10e editie van de Kernenomloop plaats. De start vindt plaats op de Nieuwe Markt om 13.00 uur en de finish wordt daar verwacht omstreeks 17.30 uur. De politie speelt ieder jaar een grote rol in dit wielerevenement en maakte deze video.

Omdat deze wielerkoers zich kris kras door alle dorpen en buurtgemeenten van Echt/Susteren begeeft zou dit wellicht voor wat oponthoud kunnen zorgen. Zo weet iedereen die op het parcours of in de omgeving hiervan woont, wat hij of zij kan verwachten zondag. Wat moet u doen als u door motoragenten met blauwe hesjes aan langs de kant stil wordt gezet….en wanneer mag u weer gaan rijden….

Mochten er na het bekijken van deze video-animatie nog vragen zijn dan vindt u de antwoorden daarop wellicht op www.kernenomloop.nl
Ook voor een gedetailleerde route beschrijving of tijdschema kunt u op de website terecht.

Vorig artikelVeterinnen Merefeldia zoeken trainer
Volgend artikel4000 kratten gestolen in Kessel