Weerter Sportraad is flink geslonken, maar blijft positief over de toekomst

WEERT – Door allerlei omstandigheden is het bestuur van de Weerter Sportraad (WSR) sinds vorig zodanig geslonken dat het gen echte armslag meer kan maken. Pogingen om mensen te enthousiasmeren toe te treden tot het bestuur hebben tot dusver weinig succes gehad.

WSR laat de stem van sportbestuurder en sporter horen bij het nastreven van een breed gedragen sport- en beweegbeeld. Tevens behartigt de WSR het individuele en gemeenschappelijke belang van aangesloten sportverenigingen en hun sporters.

Hulp
Door een dalend aantal bestuursleden is een onwerkbare situatie ontstaan. WSR heeft nu de hulp ingeroepen van Punt Welzijn. “Na driemaal overleg over de situatie te hebben gevoerd hebben we een plan met tijdspad afgesproken, wat uiteindelijk moet leiden tot een ALV in oktober 2017”, zegt Wim Verhallen namens het bestuur van WSR.

Positief blijven
Dat moet uiteindelijk leiden tot een algemene ledenvergadering in oktober. Verhallen: “Ondanks de geschetste situatie zijn we positief van aard en hopen we dat er tijdens de aangekondigde algemene ledenvergadering verstandige besluiten zullen worden genomen.”

Vorig artikel19-Jarige internetoplichter in bewaring gesteld
Volgend artikelInbraak in Kelpen-Oler