Vermiste Joanna Mendy uit Weert weer terecht

WEERT – De 22 jarige vermiste vrouw uit Weert Joanna Angelic Mendy is weer terecht.
Ze verkeerd in goede gezondheid, en verblijft in België.

Joanna was vermist sinds 9 juni jongstleden. Joanna heeft recent zelf contact opgenomen met haar familie en dat heeft ook tot een ontmoeting geleid waarbij ze elkaar gesproken hebben. De familie wil iedereen hartelijk danken voor het vele medeleven, dankzij het adequate handelen van de politie en de massaal gedeelde facebook oproep is Joanna terug gevonden. De Gambiaanse Joanna vertrok die dag ‘s morgens op de fiets vanuit de wijk Moesel. De politie plaatste destijds ook een oproep op facebook zonder resultaat.

Foto: familie Joanna Angelic Mendy | Tekst: Harm van Leuken
(Ingezonden bericht).

Vorig artikelHet enige ondergrondse café van Weert de ZigZag bestaat 30 jaar
Volgend artikelZangeres Maan te gast op het College Weert