Verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging

WEERT – Voor een openlijke geweldpleging op de Oelemarkt heeft de politie dinsdag en woensdag in totaal vijf verdachten aangehouden. Het gaat om vier mannen uit Weert en een verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Ze zijn 20 tot 25 jaar oud. De mishandeling vond zaterdag 19 augustus rond 1.00 uur plaats op de Oelemarkt. Daarbij raakten een 49-jarige en 56-jarige man uit Weert gewond. Een van hen raakte bewusteloos en werd later opgenomen in het ziekenhuis.

Vermoedelijk is een woordenwisseling vooraf gegaan voor de mishandeling. De exacte aanleiding wordt nog verder onderzocht. De verdachten zijn na onderzoek opgespoord en zitten vast voor verder onderzoek.

Vorig artikelBaron de Wijkerslooth de Weerdesteijn nieuwe waarnemend burgemeester Cranendonck
Volgend artikelUitbreiding stadspark Weert door verplaatsing Houthandel Scheijmans