Jolien Leeffers-van der Ploeg wordt predikant in Weert

Jolien Leeffers-van der Ploeg nieuwe predikant voor de Protestantse Gemeente Weert- Budel

WEERT – De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Weert-Budel heeft bekend gemaakt dat Jolien Leeffers – van der Ploeg wordt bevestigd en haar intrede doet als predikant van de Protestante Bethelkerk in Weert.

De dienst van bevestiging en intrede wordt gehouden op zondag 10 september 2017,
om 14.30 uur, in het Franciscushuis, Biest 43a, 6001 AP Weert. Ds. Egbert van der Weide uit Noordwijkerhout gaat voor in deze feestelijke dienst. Na de dienst is er de mogelijkheid om ds. Leeffers toe te spreken. Aansluitend zijn alle aanwezigen van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie of thee kennis te maken met de nieuwe predikant.

Vorig artikel‘Boeren, burgers en buitenlui’ is het thema van de Open Monumentendag op 9 en 10 september
Volgend artikelBaron de Wijkerslooth de Weerdesteijn nieuwe waarnemend burgemeester Cranendonck