Glaskunstatelier Flos failliet veiling (glas)kunst

Flos glasapplique, afm. Ca. 225x 145cm, kunstenaar: Leo Reihs, winkelverkoopprijs €6.999,-

STEIJL – Veilinghuis BVA Auctions organiseert een openbare online veiling met kunst uit het faillissement van Glaskunstatelier Flos B.V. in Steyl. Ruim 400 kunst- en glas-in-lood werken worden online geveild.

Flos B.V. stond bekend om het maken en renoveren van glas-in-lood ramen en kunst. Atelier Flos was een begrip als het gaat om glas-in-lood kunst. Ruim 400 (glas)kunstwerken gaan via BVA Auctions onder de virtuele hamer. Met onder andere: glazen zuilen, glasappliques, glas-in-lood ramen en meer. Meer informatie over de veiling klik hier.

Bezichtiging
Op zaterdag 2 september van 11:00 uur tot 15:00 uur is het mogelijk om het complete veilingaanbod te bezichtigen. Locatie: Tuinstraat 7, 5935 BN Steyl. De veiling sluit op maandag 11 september.

Vorig artikelPersoon te water in Roermond De Weerd
Volgend artikelProvincie steunt bouw peelboerderij Eynderhoof met 50.000 euro