Brug 15 Nederweert mogelijk afgesloten van 18-29 september

NEDERWEERT – Van 4 tot 29 september voert Strukton onderhoudswerkzaamheden uit aan Brug 15. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd naar aanleiding van de resultaten uit een inspectie die Strukton in mei heeft uitgevoerd. De werkzaamheden vallen onder de garantiebepalingen en worden voor rekening van Strukton uitgevoerd.

Afsluiting brug in de periode van 18-29 september mogelijk voor gemotoriseerd verkeer

In de periode 18-29 september dienen inwoners er rekening mee te houden dat de brug afgesloten kan zijn voor gemotoriseerd verkeer. Dit is het geval, als dit in verband met de werkzaamheden nodig is. De overige dagen vinden er werkzaamheden plaats aan de onderzijde van de brug. “Hiervan ondervindt het verkeer geen of nauwelijks hinder”, aldus John Metselaars die het project namens de gemeente begeleidt.

Omleiding

Indien de brug is afgesloten, loopt de omleidingsroute voor autoverkeer via Aan Vijftien, Randweg Zuid en Hulsenweg. Steer is bereikbaar via de St. Rochusstraat. Fietsers en voetgangers kunnen de brug gewoon gebruiken.”

Mocht een afsluiting nodig zijn, dan informeert Strukton de bewoners van Steer en de bewoners van het eerste gedeelte van de St. Rochusstraat via een brief. Ook de bus en hulpdiensten worden op de hoogte gebracht. De maatregelen bestaan vooral uit het bijwerken van kleine beschadigingen/roestplekken aan het schilderwerk, betonreparaties, nalopen bevestiging dekplaten en herstellen van de voegovergangen in het asfalt.

Via www.nederweert.nl

Vorig artikelCheque uitgereikt voor verbouwing Manege De Kraal
Volgend artikelVerdachte aangehouden brandstichting