Persoon te water in Roermond De Weerd

ROERMOND – de brandweer is met meerdere eenheden, omstreeks 13.15 uur uitgerukt naar een melding van een persoon te water aan De weerd. Deze persoon is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. Rijkswaterstaat had de melding gedaan nadat ze op een camera gezien hadden dat er zich een persoon in het water bevond in een recreatiegebied dat valt onder de Maasplassen. Hierop zijn de hulpdiensten gewaarschuwd. Bij aankomst van de brandweer zit de duits sprekende man in ondiep water, geholpen door de opvarenden van een voorbijvarend plezierjacht. De man is aanspreekbaar en wordt door het opgeroepen ambulancepersoneel nagekeken. Hoe de man te water is geraakt en wat er precies is gebeurd, is vooralsnog onduidelijk. Voor verdere controle is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto; Stock MLA.

 

 

Vorig artikelOok plafondschilderingen in de paterskerk Weert?
Volgend artikelGlaskunstatelier Flos failliet veiling (glas)kunst