Indianen bezoeken dit weekend Ospeldijk

Indian time in Ospeldijk | Foto John Linders

OSPELDIJK – In het weekend van 2 en 3 september zijn de indianen weer in Ospeldijk. De indianen slaan hun kampement op in theetuin ‘De Turfstaeker’. Achter de theetuin in de wei bij de grote waterplas worden de tipi’s en walltenten opgebouwd.

U als bezoeker bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op zaterdag en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. U betaald geen entree het terrein is vrij toegankelijk.
Bij de organisatie in de tent (eerste tent aan de linker zijde) staat een melkbus waar u eventueel een vrijwillige donatie in kan doen. In deze eerste tent zijn ook Indian Time dollar biljetten te koop. Deze heeft u nodig als u een kop koffie of thee wilt kopen in de theetuin. Ook de overheerlijke appeltaart en andere versnaperingen kunt u betalen met de Indian Time dollars. Elke dollar is te koop voor €1,00 per stuk.

Schepengraaf 19 in Ospeldijk.

Vorig artikelLege attracties en halflege terrassen tijdens kermis in Budel vanwege lege pinautomaten
Volgend artikelMinder fysieke, meer online kledingwinkels