Filosofisch café Socrates in Weert en Stramproy

WEERT – Het Filosofisch café Socrates in Weert en Stramproy start weer in september. Maak kennis met de socratische benadering bij belangrijke levensvraagstukken.

Praat mee over de kunst van het leven in deze tijd. Ben nieuwsgierig en verwondert over filosofische gedachten en uitspraken tijdens de socratische discussies. Het maakt het filosofische cafe een belangrijke ontmoetingsplaats.

Het filosofisch seizoen gaat weer van start, allereerst in Weert op 4 september om 19.00 uur in het Keenterhart, St.Jozefplein 3. Met als onderwerp “Kunnen we de Tweede Schepping, door DNA manipulatie, verbeteren of stuiten we op een ethisch probleem?
In Stramproy starten we op 11 september om 14.00 uur in het Trefcentrum Fr. Strouxlaan 53. Het onderwerp is:” Wat is de betekenis van de Afrikaanse filosofie voor de westerse mens”. De entree voor de beide cafés is 5 euro.

Vorig artikelNijken uit Roggel schuift aan bij Buurttafel
Volgend artikelActie voor vervangen knuppelbrug in de Groote Peel