Internationale doorbraak voor Valentijn Hoogwerf

WEERT | LAREN – Valentijn Hoogwerf is in Japan doorgebroken met zijn song “Break into the Dark” the soundtrack voor de film High & Low 2 is opgenomen met  Afrojack en Rui. Inmiddels heeft het nummer meer dan een half miljoen views en is daarmee de meest gestreamde song van Japan op dit moment.

Don Diablo en Valentijn

Valentijn is de zoon van Sonny Hoogwerf en de in Weert geboren Marleen Hoogwerf-Vanlaer. Valentijn’s vader is bekend van zijn band Sonny’s Inc. en geeft aanstaande zondag een concert op het grootste culinaire event van Nederland: het Preuvenemint op het Vrijthof in Maastricht. Zijn moeder Marleen Vanlaer is o.a. de grote organisator van het evenement ‘Lekker Laren’ dat ook dit weekend plaatst vindt. Kortom de in Weert woonachtige Thieu Vanlaer moet een trotse (schoon)vader en opa zijn!

Vorig artikelKoninklijk besluit getekend: Marga Vermue nieuwe burgemeester Sluis
Volgend artikel25 augustus 1906: Petrus Moors geboren