Breakdancers van Fresh Allstars dit weekend op NPO3

Fresh Allstars wederom te bewonderen op NPO3

WEERT – Op zaterdag 26 augustus vindt het Zapp Live festival plaats. Het Zapp Live Festival is een speciale aflevering die aftrap van het nieuwe Zapp seizoen. Tijdens deze aftrap komen alle Zapp-programma’s even aan bod en zullen verschillende bekende TV personages langs komen. Uiteraard konden de Fresh Allstars daar niet ontbreken.

Dit keer komen de Fresh Allstars met een jonger team, dat hun debuut maakt op televisie.
Het nieuwe team zal in twee korte fragmenten live te zien zijn tussen 17:00 en 18:00 uur op NPO3.

Op zondag 27 augustus zullen de Fresh Allstars voor de eerste keer te zien zijn bij Willem Wever. Willem Wever is een programma waarbij er antwoord wordt gegeven op wetenschappelijke vragen van kinderen. De vraag die naar voren komt in deze aflevering heeft uiteraard iets te maken met breakdance. Ook nieuwsgierig waar dit onderwerp over gaat? Vergeet dan zondag ook zeker niet te kijken naar Willem Wever. Het breakdance gedeelte zal worden uitgezonden rond 09:50 uur op NPO3.

Battle of the Year
Op 16 september zal er in Weert een voorronde plaatsvinden van Battle of the Year.
Battle of the Year is de grootste breakdance competitie ter wereld. Na meer dan 20 jaar, is dat het niet in Brussel of Amsterdam wordt gehouden maar in Weert bij de Poort van Limburg. Wanneer je breakdance op het hoogste niveau een keer met eigen ogen wilt zien dan is dit een uitstekende kans.

Vorig artikel25 augustus 1906: Petrus Moors geboren
Volgend artikelVuurwerkshow in Nederweert