Welkomstpakket uitgereikt aan nieuwe inwoners Ospel

OSPEL – Vanavond hebben we als Dorpsraad Ospel een nieuwe welkomstmand aan Paul van den Berg, Oksana en dochtertje Sofia mogen uitreiken. Sinds 1 juli 2017 woont het gezin in Ospel. Voorheen woonde het gezin in Valkenswaard en daarvoor in Rusland. 

Vanwege het werk van Paul bij Saazehof is het gezin naar Ospel verhuisd. Moeder Oksana is nagelstyliste en voor Sofiia start volgende week in groep 5 op basisschool de Schrank.

Wij wensen het gezin heel veel woonplezier in Ospel en goede besteding van de welkomstmand. Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven, verenigingen en stichtingen in Ospel.

Wilt u zichzelf als Ospelse ondernemer presenteren in dit welkomstpakket aan nieuwe inwoners? Neem dan contact met ons op (http://www.dorpsraad-ospel.nl/contact/). De actuele deelnemers of meer informatie vindt je hier (http://www.dorpsraad-ospel.nl/dorps-ontwikk…/welkomstpakket/)

Vorig artikelOutdoorwedstrijd in Budschop
Volgend artikelCentrumgarage stadhuis van 3-9 t/m 10-9 gesloten