Weertenaar Sem Aipassa doet mee aan A1 Worldcombat Cup Champions League

Sem Aipassa kickboks- en personal trainer.

WEERT – Sem Aipassa is een getalenteerde kickbokser uit Weert. Op zaterdag 23 september aanstaande strijdt hij in een Super Fight tegen Bilal Loukili op de A1 Worldcombat Cup Champions League. De wedstrijden worden door RTL7 uitgezonden.

In een Champions League model van vier kwalificatietoernooien in Nederland, Duitsland en België en een finale op een Nederlandse toplocatie strijden internationale top kickboksers op de A1 World Combat Cup en duelleren Mixed Martial Arts vechters op de MMA1 World Combat Cup. De wedstrijden vinden plaats in de Ethias Arena in Hasselt, België.

Wie is Sem Aipassa?
Sem is gestart met taekwondo en is met kick-/thaiboksen begonnen toen hij 16 jaar was. Sem kwam tot de A klasse (professioneel) op zijn 19 levensjaar. Inmiddels is hij bijna 20 jaar actief in de vechtsport op zowel nationaal als internationaal niveau. Sem is eigenaar van Interactive Powerhealth en mede eigenaar van Primal Business. Daarnaast verzorgt Sem personal- en groepstraining bij Primal Performance in Weert.

Tickets voor de A1 World Combat Cup zijn verkrijgbaar: via Sem Aipassa of www.a1wcc.com

Vorig artikel24 augustus 1571: Een verklaring van goed gedrag
Volgend artikelSchuttersweekend in Ospeldijk