Mega – Marktspektakel in Roermond

ROERMOND – Op zaterdag 2 september staat de hele binnenstad van Roermond vol met marktkramen en standwerkers.Traditioneel is in Roermond op de eerste zaterdag van september het zogenaamde ‘Mega-marktspektakel’ en ook het jaarlijkse standwerkersconcours.

Daarbij komt nog de jaarlijkse kunstmarkt, de antiek – en brocantemarkt en de speciale productenmarkt. Natuurlijk staat er ook nog de gebruikelijke weekmarkt, dit jaar met veel nieuwe aanbiedingen.Wat is er allemaal te doen in de binnenstad van Roermond?• De weekmarkt staat op de Markt.

Op de weekmarkt zullen er divers spetterende aanbiedingen zijn, en een ballonnenclown welke de prachtigste balloncreaties maakt voor de kleintjes.• Het standwerkersconcours staat zoals gebruikelijk op de Varkensmarkt en op de Steenweg.  • De kunstmarkt staat  ook dit jaar op het Munsterplein rondom de kiosk. (organisatie Stichting Melieve)• In de Graaf Gerardstraat en de Kloosterwandstraat vindt u marktkooplui met diverse speciale producten.• Op het Kloosterwandplein staat de bekende Antiek – en Brocante markt.

Alle markten starten om 09.30 uur en duren tot 17.00 uur. Gezellige muziek en terrassen zorgen ervoor dat een bezoek aan de binnenstad van Roermond op zaterdag 2 september zeker de moeite waard is.

Vorig artikelHockey is keistoer
Volgend artikelGemeentebeker Toernooi  bij  RKSVO