Gemeentebeker Toernooi  bij  RKSVO

OSPEL- NEDERWEERT –  Beste sportvrienden en voetballiefhebbers uit de gemeente Nederweert. De gemeentebeker is weer in ere hersteld.  Op 1 september strijden Eindse Boys / SV Leveroy / Merefeldia en RKSVO om welk team het sterkste is van de gemeente Nederweert. Maar willen we vooral gezelligheid en saamhorigheid voorop stellen.

De gemeente Nederweert heeft een  wisselbeker ter beschikking gesteld t.b.v. de winnaar van dit toernooi.

Wanneer : :  Vrijdag 1 September 2017.

Waar :  Sportpark de Houwakker te Ospel.

Aanvang wedstrijden :  19.00 uur.

Komt dat zien en moedig uw favoriete team aan! Het belooft een sportieve, gezellige avond te worden. Voor een natje en droogje wordt gezorgd. De entree is gratis. DJ Diego zal zorgen voor muzikale gezelligheid tijdens en vooral na de voetbalwedstrijden. U komt toch zeker ook?

Met  sportieve voetbalgroet,

De besturen van: SV Leveroy, Eindse Boys, Merefeldia, RKSVO.

Ospel Actueel

 

Vorig artikelMega – Marktspektakel in Roermond
Volgend artikelOff Road Rolstoelen in de Rolstoeltocht van Heythuysen