Kleurrijk Leudal Festijn, Fotowedstrijd, Open Podium en Leudalloop

LEUDAL – Gemeente  Leudal bestaat 10 jaar en dat willen ze samen met de inwoners vieren. Een jubileumjaar waarin ze laten zien waar Leudal voor staat met tal van activiteiten en initiatieven.

Kleurrijk Leudal

  • Energiek
  • Leefbaarheid
  • Vooruitstrevend
  • Landelijk & natuur

Kleurrijk Leudal Festijn
Zondag 24 september is er van 10:00-17:00 uur het Kleurrijk Leudal Festijn. Een dag voor iedereen waarop we laten zien hoe mooi, divers en kleurrijk Leudal is op allerlei gebied. Deze dag staat bol van activiteiten in en om het gemeentehuis. Denk hierbij aan: spectaculaire brandweer- en politiedemonstraties, optredens van Marleen Rutten, Fresh Label Studios (Streetdance), Straattheatergroep Teatro Pavana, Big Band Xpero, Piper society (doedelzak-ensembles) Pipers D’Aldenghoor samen met Piper society Anam Cara. Ook veel demonstraties van bedrijven, een schietboom waarbij u op de bekende bölkes kunt schieten, een kleurrijke markt, een rondleiding door het gemeentehuis en ludieke huwelijken voor spek en bonen. kijk hier voor het programma .

Fotowedstrijd
Vrijdag 1 september is in De Bombardon de feestelijke opening van de fototentoonstelling “Hoe mooi ons kleurrijk Leudal is”. De fotowedstrijd en tentoonstelling is in samenwerking georganiseerd met CP De Bombardon, Fotoclub Leudal en Stichting Kunst en Cultuur. Tot 22 september hangen de genomineerde foto’s in de Bombardon. Een jury zal 5 prijswinnaars bepalen. De bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete foto voor de publieksprijs. De prijsuitreiking van de fotowedstrijd vindt plaats op 24 september bij het Kleurrijk Leudal Festijn.

Open Podium
Zondag 1 oktober om 14:30 uur vindt in de Mortel in Ittervoort het Open Podium plaats. Dit is een talentenjacht waar je mag optreden als entertainer, goochelaar, muzikant, rapper, dichter, zanger enz.

Aanmelden kan tot 31 augustus. Voor informatie klik hier  of via facebook: Open Podium Leudal.

Leudalloop
Woensdag 27 september vanaf 13:30 uur is de Leudalloop. Een sportief jubileumevenement op de atletiekbaan in Heythuysen, voor basisschoolleerlingen en scholieren van St. Ursula. Er worden diverse afstanden gelopen voorafgegaan door een speciale warming-up. Een leuke middag waarbij iedereen de kinderen/jongeren mag komen aanmoedigen.

BRONGemeente Leudal
Vorig artikelAannemer boort door hoofdwaterleiding aan de Kruisvennendijk
Volgend artikelKunst in de zorg