Kleine marktkooplieden al vroeg uit de veren

WEERT – Deze ochtend was het voor sommige kinderen nog net wat eerder opstaan om zo het beste plekje op kinderbraderie te bemachtigen.

Met de hulp van papa’s, mama’s, opa’s of oma’s maken ze hun standplaatsje zo aantrekkelijk mogelijk.

Puzzels, knuffelberen, stoeltjes, kleertjes, bordspellen, zelfgemaakte cupcakes werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om een extra zakcentje bij te verdienen. Ook staat er her en der een straatmuzikant zijn mooiste liedje te spelen en wordt er zelfs geld opgehaald voor een goed doel.

Het goede weer zorgt al vroeg in de morgen voor een gezellige drukte, waar de een nog aan het opbouwen is, is de volgende al volop aan het verkopen. De opbrengst van vandaag gaat voor de ene in het spaarpotje, de andere koopt er nieuw speelgoed van en een aantal jongedames ziet ze de uitgelezen kans om een nieuwe outfit te gaan scoren.

De jonge marktlieden hebben er in ieder geval erg veel zin in.

 

Vorig artikelFC Den Bosch te sterk voor Merefeldia
Volgend artikelAannemer boort door hoofdwaterleiding aan de Kruisvennendijk