Blankers Schoon neemt schoonmaakbedrijf in Waalre over

eigenaar Ruud Danklof van Blankers Schoon uit Weert

WEERT – Schoonmaakbedrijf Waalre (SMBW) wordt met ingang van 28 augustus overgenomen door Blankers Schoon. In de afgelopen maanden is de overname en toekomstige samenwerking met SMBW vorm gegeven.

Door de overname verandert er niets voor de klanten en relaties van het in Waalre gevestigd bedrijf. Voormalige eigenaren Nico en Anita Jordaan blijven werkzaam binnen de organisatie, waarbij zij gezamenlijk met Blankers Schoon hun opdrachtgevers in de volle breedte kunnen ontzorgen. Met de overname versterkt Blankers Schoon haar positie in Zuidoost-Brabant én haar activiteiten in de Rail & Infra, ten behoeve van bijvoorbeeld NS-stations.

Anita en Nico Jordaan met Ruud Danklof eigenaar Blankers Schoon

Nico en Anita Jordaan zijn in 1999 gestart met schoonmaakbedrijf Waalre, vanuit een visie dat schoonmaken meer omvat dan het plaatsen van sec de juiste mensen op de juiste plek. Schoonmaken heeft volgens hen ook te maken met beleving, passie, liefde voor het vak én optimale zorg. Voor klanten, maar ook voor de eigen medewerkers. Nico en Anita staan nog regelmatig zelf op de werkvloer, met als einddoel een optimale dienstverlening voor hun klanten. Bij SMBW zijn vijftien medewerkers werkzaam, die werken voor een dertigtal opdrachtgevers in onder andere het onderwijs, de gezondheidzorg alsmede bij reguliere MKB-opdrachtgevers.

Blankers Schoon is sinds 1966 actief als regionaal schoonmaakbedrijf in Zuid-Nederland met een aantal landelijke specialisaties. In haar bijna vijftigjarige bestaan heeft de organisatie een mooie historie en een stevige, vertrouwde naam opgebouwd. Met ruim 250 schoonmakers realiseert Blankers Schoon een gezamenlijke omzet van 4,5 miljoen euro in dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging. Met de overname zal het bedrijf haar positie in Zuid-Nederland nog verder verstevigen en uitbouwen, middels specialistische diensten voor onder andere Rail & Infra, glas- en gevelreiniging.

Kijk voor meer informatie op www.blankersschoon.nl, www.blankers-glasengevelreiniging.nl en www.blankers-specialistischereiniging.nl

Vorig artikelVliegende start anti-hennepproject LLTB (video)
Volgend artikelBromfietster onderuit in de Geenestraat