Startende ondernemersbijeenkomsten in Roermond augustus en september 2017

Executives in a row

ROERMOND – Wat betekent het om ondernemer te zijn? Waar moet je overal aan denken bij het starten? Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Hoe maak je een ondernemingsplan? Wat is een zzp’er of freelancer precies?

Het StartersCentrum Limburg organiseert seminars voor iedereen die plannen heeft een eigen bedrijf te starten. Kom op dinsdag 29 augustus naar het seminar ‘Starten als freelancer/zzp’er?’ of op dinsdag 5 september naar het seminar ‘Ondernemingsplan schrijven’.

Beide bijeenkomsten vinden plaats van 9.30 tot 12.30 in wijkcentrum De Donderie aan de Donderbergweg 47 in Roermond. Deze seminars zijn gratis voor inwoners uit alle gemeenten in Zuid-Limburg, Roermond, Leudal en alle WW-uitkeringsgerechtigden in Limburg.

Aanmelden

Meer info en aanmelden via www.starterscentrum.nl (onze seminars). Ook voor een persoonlijk adviesgesprek kun je terecht bij het StartersCentrum Limburg, meer info vind je op www.starterscentrum.nl/het-adviesgesprek.

BRONGemeente Roermond
Vorig artikelGemeente verwijdert fietsen buiten de fietsrekken bij station
Volgend artikelMega – Marktspektakel in Roermond op zaterdag 2 september