Fietsen en gereedschap gestolen in Ospeldijk

OSPELDIJK – Bij een inbraak in ons schuurtje zijn afgelopen nacht aan de Meijelsedijk mijn racefiets specialized roubaix expert maat 61 en mountainbike van het merk specialized RH expert 29 XL zwart met blauw gestolen. 

De inbrekers klommen aan de voetsporen te zien bij de buren over de schutting om bij het schuurtje te komen en namen vervolgens de fietsen en gereedschap mee. Van de mountainbike hebben wij helaas geen foto. De politie doet een sporenonderzoek. Van vrijdag op zaterdag werd er aan de Nederweerterdijk ook al op verschillende adressen ingebroken, ook hier werden fietsen en gereedschap gestolen

Graag delen en melden als de gestolen waar ergens aangeboden wordt.

Reacties via Whats app 06-22470376 of via politie 0900-8844

Vorig artikelPresentatie oud-journalist Charl Swietert in Weert
Volgend artikelZapp Skills live vanaf een camping in… Roggel