IN DE TENT – Feestavond LDS op 15 september 2017

IN DE TENT – Feestavond LDS op 15 september 2017

Op 15 september gaat het LDS van start met een spetterende feestavond IN DE TENT. De organisatie heeft voor een aantal klinkende namen gezorgd, die de tent op de kop gaan zetten en er een geweldige feestavond van gaan maken.

Als eerste treedt op de groep CHEWY AND THE LOCALS. De band speelt bekende en minder bekende hits uit vervlogen jaren, van Rock, Rock ’n Roll , Folk, Americana, Blues tot pop uit de fifties, sixties en seventies. Muziek waar je enthousiast van wordt en dat enthousiasme zie je ook terug op het podium. Meer informatie over deze band is te vinden op www.chewyandthelocals.nl

De kraker van de avond is natuurlijk de beste Rowwen Hèze-coverband van Limburg: STATION AMERICA. De band – genaamd naar een CD / LP van Rowwen Hèze uit 1993 – weet als geen ander het enthousiasme en de muziek van Rowwen Hèze ten gehore te brengen en de mensen in de tent te enthousiasmeren en op de kop te zetten.

De pauzemuziek en de after party wordt verzorgd door DJ Kevin Evers. De DJ die niet opstaat voor dat iedereen naar bed is gegaan.

Het hele gebeuren vindt plaats in de feesttent op het schuttersterrein van St.-Agatha aan de Grote Kampweg te Haelen. Voor meer informatie ga naar www.lds2017.nl

VOORVERKOOP €7,- | DAGKASSA €9,- | TENT OPEN 20:00 uur.

Vorig artikelWitte paardenkastanjes lijden onder droogte en insecten
Volgend artikelOspelse Molendagen op za 19 en zo 20 augustus