Chen-Si Foundation maakt 20 kinderen blij!

De Chen Si Foundation wil dat kinderen die in armoede leven ook eens zorgeloos kunnen genieten. Dat ze zich ergens op kunnen verheugen. Daarom reikte Jan Peters, oprichter van de Chen-Si Foundation, 20 cadeaubonnen uit aan de heer Veenendaal. Als voorzitter van de Kledingbank zorgt hij ervoor dat de cadeaubonnen van Intertoys in Echt bij de juiste kinderen terecht komen.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Zij krijgen zelden een cadeautje, geven geen verjaardagsfeestje en gaan nooit gezellig shoppen. Voor die kinderen wil de Chen Si Foundation er zijn. Jan Peters: ‘Wij willen kinderen die in armoede leven een lichtpuntje bezorgen. Met de cadeaubon kunnen 20 kinderen nu zelf een cadeau uitzoeken bij Intertoys in Echt. In een echte speelgoedwinkel, dus. Dat is voor hen een positieve ervaring waarover ze kunnen vertellen. Waaraan ze nog lang terug kunnen denken. En dat is wat de Chen-Si Foundation wil; kinderen mooie herinneringen geven, waarmee ze weer even vooruit kunnen.’

Chen-Si Foundation
De Chen-Si Foundation, een non profit organisatie, is opgericht door Jan Peters uit Wessem. Hij is de trotse vader van Chen en Si-Lin. Samen met een groep gelijkgestemde mensen zet hij zijn netwerk in om een glimlach op het gezicht te toveren van kinderen die in armoede leven. www.chensi.nl

Vorig artikelBegeleid bewegen op het Beweegplein
Volgend artikelStadsbrug Weert vanaf 13.00 uur klaar voor gebruik