Bijzonder theater op bijzondere locaties in Weert

Bijzonder theater op bijzondere locaties in magisch Midden-Limburg. Daar staan we als Limburg Festival voor. En omdat kunst en cultuur weer hot is in Weert, draagt het Limburg Festival hier daar graag een steentje aan bij. Zo programmeren we enkele fraaie ‘theater op locatie’-voorstellingen zoals in het Fatimahuis de Russische Ekatarina Levental.

’De Weg‘ vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Geïllustreerd met prachtige muziek. ‘De Weg’ staat voor een goed verhaal, een prachtige enscenering, een vurige vertolking, heerlijke muziek; dit alles ten bate van de sleutelzin van het verhaal en dat voor elke vluchteling geldt: ‘Ik denk dat ik mijn schaamte verloren heb’

Donderdag 24 augustus I 20u00 I Voormalige Mavo – Schoolstraat 27, Thorn
Vrijdag 25 augustus I 20u00 I Fatimahuis – Coenraad Abelsstraat 31, Weert

Vorig artikelStadsbrug Weert vanaf 13.00 uur klaar voor gebruik
Volgend artikel18 augustus 1950: Het is maar tijdelijk