Eerste Weerter tostibar ‘Dikke Mik’ geopend

WEERT – Op dinsdag 15 augustus heeft Wendy Driessens de eerste Weerter tostibar in Cwartier (Warenhuis conceptstore) geopend. De tostibar heeft de toepasselijke naam ‘Dikke Mik’.

Bij tostibar ‘Dikke Mik’ worden tosti’s met een twist geserveerd. Lekkere smaakcombinaties tussen twee sneeën dikke mik. De nadruk ligt natuurlijk op de tosti’s maar ook voor een soep, een salade en dé saucijzenbroodjes van de vroegere ‘Bakkerij Driessens op de Biest ‘ kun je er terecht. Ook zijn er glutenvrije tosti’s te krijgen. De tostibar gebruikt producten van lokale ondernemers in de binnenstad.

Wie is Wendy?
Wendy is opgegroeid in Weert. De passie voor lekkere en ambachtelijke producten zit er al vanaf jongs af aan in. Ze is niet voor niets een echte bakkersdochter. Haar ouders, Theo en Mieke, hadden vroeger bakkerij Driessens op de Biest. Hun saucijzenbroodjes waren een begrip in Weert en ver erbuiten.

Tostibar Dikke Mik is te volgen via facebook en instagram.

Vorig artikelGesaboteerde hoogzit kost jager bijna het leven
Volgend artikelMerefeldia verslaat SC Oranje