Entertainment tijdens Kinderbraderie Weert

WEERT – Centrummanagement Weert heeft bekendgemaakt welk entertainment de Kinderbraderie op 23 augustus van extra gezelligheid voorziet. Dit jaar krijgt Weert een bijzonder kindercircus op bezoek.
 

Het Malle Balle Circus is een interactief circus, geschikt voor de hele familie. Onder begeleiding van professionals worden bezoekers omgetoverd tot echte circusartiesten en staat jong en oud versteld van eigen kunnen. Het kleurrijke circus op de Markt is te bezoeken van 10:30 tot 14:30 uur. Daarnaast staat er zoals elk jaar weer een groot springkussen op de Oelemarkt.

 

Op woensdag 23 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven Kinderbraderie in Weert weer georganiseerd. In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen. Vanaf 09:00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.
 
De Kinderbraderie wordt georganiseerd door Centrummanagement in samenwerking met BIZ Ondernemers. Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag en ieder jaar wordt het aantal bezoekers groter. Meer informatie over de evenementen in Weert is te vinden op www.metonsinweert.nl.
Vorig artikelDrie aanhoudingen en tabletteermachine aangetroffen
Volgend artikel15 augustus 1920: Waat e waer