Diamanten bruiloft in Ospel

OSPEL – Vandaag viert het echtpaar Piet en An Cuijpers-Rutjens te Ospel zijn diamanten huwelijksfeest. Om 15.00 uur vond er in de parochiekerk een plechtige Eucharistieviering plaats, waarin zoon Pieter Cuijpers (Salvatoriaan) voorging.

De gezangen werden verzorgd door het parochieel kerkelijk zangkoor en zangkoor De Peelklanken. Piet is voorzanger in het kerkelijk zangkoor en dit jaar al 70 jaar lid van het koor, dat bij de jaarlijkse St. Caeciliaviering van het kerkkoor in november herdacht zal worden.

An was heel lang lid van de Zangverenging St. Caecilia en inmiddels reeds vele jaren van De Peelklanken. Met deze drie koren zongen Piet en An dus vaak mee : zij voelden zich bij hun diamanten bruiloft dus ook helemaal thuis in de parochiekerk en bij de zang van hun koren. We wensen An en Piet van harte proficiat en veel vele jaren zanggenot !

JG/Ospel Actueel

Vorig artikel12 augustus 1717: ‘Halle van Weert’ in de verkoop
Volgend artikelBeste verenigingen en stichtingen van en voor Ospel