Herdenking in Henri-Chapelle

OSPEL/NEDERWEERT – Het bestuur van de Wapenbroeders Ospel, in samenwerking met het bestuur van de Heemkunde Vereniging houdt haar jaarlijkse excursie en de herdenking in Henri Chapelle, die zal plaatsvinden op zaterdag 19 augustus 2017.

Wapenbroeders afd. Ospel en Heemkundevereniging Nederweert herdenken in Henri-Chapelle

Om de soldaten, die hun leven gaven voor de vrijheid van ons dorp te eren, organiseren de Wapenbroeders (ex.militairen) afd. Ospel jaarlijks een herdenking samen met de Heemkunde Vereniging Nederweert.

De reis wordt dit jaar weer gecombineerd met de activiteiten van de Heemkundevereniging
Nederweert. Ook de leden van de Heemkundevereniging kunnen zich voor deze reis opgeven. Het programma ziet er als volgt uit: Bezoek Henri- Chapelle met herdenking van de aldaar begraven Amerikaanse militairen die in Ospel zijn gesneuveld. De reis gaat via de Voerstreek en het Land van Herve met zijn prachtige heuvels en vergezichten.

 • Lunch verzorgd door het bestuur. Koffie, thee of fris voor eigen rekening
 • Bezoek aan Malmedy en omgeving waar de slag om de Ardennen heeft plaatsgevonden.
 • Ca. 18.00 uur afsluiting met een gezamenlijk 3-gangen menu bij café-restaurant Bi-j Le-nie in Nederweert-Eind. Bij verhindering gaarne afmelden, u betaalt dan € 30,– pp.
  De eigen bijdrage is inclusief lunch en diner € 50,– per persoon. Betaling contant in de bus. Er kunnen plusminus 55 mensen met de bus mee. Deelname in volgorde van aanmelding. Vol is vol. Bij opgave ontvangt u een bevestiging hiervan. In de bus ontvangt u aanvullende informatie.
 • Opgave vóór 10 augustus bij:
  Mia Gubbels, St. Antoniusplein 12, 6031 ED NEDERWEERT
  per e-mail: [email protected]
  telefoon: 06 50601803

 

Vorig artikelLandelijk minder faillissementen in juli, in Limburg blijft het gelijk
Volgend artikelRondleidingen op Laarveld bij opgravingen middeleeuws Hushoven