Kindervakantiewerk Stramproy barst a.s. maandag weer los

Kinjerkermis Stramproy

STRAMPROY – Op maandag 14 augustus barst in Stramproy het kindervakantiewerk weer los. Al bijna 50 jaar is KVW een begrip in Stramproy en ook dit in 2017 genieten weer ruim 300 kinderen van een week vol speurtochten, (water)spellen en gekuît in en om Stramproy.

KVW 2017 staat volledig in het teken van het thema: “KVW zuut sterre”. Waar de kleinere kids van groep 1&2 en groep 3&4 veel in het dorp zelf blijven en spannende avonturen beleven in de omgeving van Stramproy, gaan de grotere kinderen van groep 5&6 ook een nacht op bivak en gaan de kinderen van groep 7&8 zelfs een hele week bivakkeren in Haelen. Leiders, kinderen, en iedereen die een helpende hand geeft aan de week staan te trappelen in de startblokken.
Op vrijdag 18 augustus wordt de week traditiegetrouw afgesloten met de kinjerkermis. De hele dag zijn de vrijwilligers van de kinjerkermisgroep in de weer met het opbouwen van vele leuke spellen voor kinderen van jong tot oud. Er zijn waterspellen, een stormbaan, een zweefmolen, springkussens, en een echte popcornmountain. Alle deelnemende kinderen van KVW Stramproy krijgen een deelnemerskaart, maar de kinjerkermis is voor iedereen! Ook de kinderen die niet de hele week hebben meegedaan zijn van harte welkom. Een deelnemerskaart kost € 2,- inclusief een bekertje limonade.
Om 19:30 uur vindt op de Kinjerkermis de spannende live finale plaats van “KVW heet talent”, en zullen diverse acts uit de week strijden om de felbegeerde beker. Iedereen is welkom op vrijdag 18 augustus, van 18:00 uur tot 21:00 uur, op het zeskampterrein in Stramproy (Grasveld naast de basisschool).

Vorig artikelEen gezellige ouderenmiddag in Martinus met een roze randje
Volgend artikelOp bezoek bij restaurant ‘Ons Jongens in Someren’