Een gezellige ouderenmiddag in Martinus met een roze randje

Gezellige middag met een roze randje in Martinus

WEERT – Op donderdag 31 augustus is het eerste Roze Ouderen Café bij zorgcentrum St. Martinus in Weert. Wethouder Geert Gabriëls komt de middag openen.

Ook is er een optreden van playbackgroep Joliente en een lhbt-quiz. Het Roze Ouderen Café is ontstaan uit een samenwerking tussen Land van Horne, COC Limburg en de gemeente Weert. Zorgcentrum St. Martinus heeft sinds 2011 de ‘Roze Loper’, dit keurmerk is gebaseerd op respect voor de medemens ongeacht culturele achtergrond of seksuele geaardheid binnen zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

In Weert wonen veel oudere mensen waaronder ook ‘roze ouderen’. Om deze ‘roze ouderen’ gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten start zorgcentrum St. Martinus in samenwerking met COC Limburg en de gemeente Weert een Roze Ouderen Café.

De opening van het Roze Ouderen Café is op donderdag 31 augustus in de ontmoetingsruimte van Gasterij de Mantel in zorgcentrum St. Martinus (Vogelsbleek 1, Weert). De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De opening wordt verricht door Geert Gabriëls, wethouder van de gemeente Weert. Ook treedt playbackgroep Joliente op en tussendoor is er een roze lhbt-quiz.

Iedereen is van harte welkom voor deze gezellige middag met een roze randje.

Vorig artikelIn park ‘Aan de Bron’ weer een openlucht bioscoop avond
Volgend artikelKindervakantiewerk Stramproy barst a.s. maandag weer los