“Een Veteraan Vertelt”

ROERMOND – Geachte deelnemers Wapenbroeders, veteranen en belangstellenden, Bij deze willen wij u uitnodigen voor de 29e editie “Een Veteraan Vertelt”. Deze vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen te Roermond op vrijdagavond 25 augustus 2017. Aanvang 19.00 uur.

Op deze avond kunt u luisteren naar het verhaal van de in Roermond geboren 2de WO veteraan, oud Indië veteraan en KLU/RAF vlieger ir. Leo Hendrickx. Hij zal o.a. vertellen over de routes die de Engelandvaarders in de 2de WO gebruikten en over spectaculaire ontsnappingen uit bezet gebied. Het beloofd een zeer interessante avond te worden.
Voor meer informatie zie de bijlage en/of de website van de Wapenbroeders: www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo

Het Generaal Spoorpaviljoen ligt in het Nationaal Herdenkingspark aan de Maastrichterweg 19 te Roermond. U kunt parkeren bij de tennisbanen tegenover het Kasteeltje Hattem en op de verharde wegen in het park (niet op het drassige gras a.u.b.)

Aanmelden is gewenst via het mailadres: [email protected] of telefonisch nummer 06-37194396. Geef hierbij aan hoeveel mensen komen.

Wij hopen u op vrijdagavond 25 augustus a.s. te mogen begroeten.

namens het bestuur van de Bond van Wapenbroeders
Afdeling Roermond en Venlo,
met Wapenbroederlijke groet,

Lia Schroeders,
secretaris

Veteraan vertelt met Leo Hendrikx >>

Photo by paul jespers on Unsplash

Vorig artikelNederweert heeft geen plannen om ‘genderneutraal’ te worden
Volgend artikelGerard van Kol treedt op bij De Pelen