Diamanten huwelijk in Ospel

OSPEL – A.s. zaterdag 12 augustus viert het echtpaar Piet en An Cuijpers-Rutjens te Ospel zijn diamanten huwelijksfeest. Om 15.00 uur is er in de parochiekerk een plechtige Eucharistieviering, waarin zoon Pieter Cuijpers (Salvatoriaan) voorgaat.

De gezangen worden verzorgd door het parochieel kerkelijk zangkoor en zangkoor De Peelklanken.Piet is voorzanger in het kerkelijk zangkoor en dit jaar al 70 jaar lid van het koor, wat bij de jaarlijkse St. Caeciliaviering van het kerkkoor in november herdacht zal worden.

An was heel lang lid van de Zangverenging St. Caecilia en inmiddels reeds vele jaren van De Peelklanken. Met deze drie koren zongen Piet en An dus vaak mee : zij zullen zich bij hun diamanten bruiloft dus ook helemaal thuis voelen in de parochiekerk en bij de zang van hun koren.We wensen An en Piet van harte proficiat en veel vele jaren zanggenot !

JG/Ospel Actueel

Vorig artikelActiecomité ‘Same sterk vör oos kerk’ reikt waardebon uit
Volgend artikelWebsite Midden-Limburg Actueel is volledig vernieuwd